Download mp3 lagu Tanpo Sliramu online

Tanpo Sliramu

- Didi Kempot 0
Download mp3 lagu Tanpo Sliramu online
Download mp3 lagu Tanpo Sliramu online
Tanpo Sliramu
Didi Kempot

Download Lagu Tanpo Sliramu Mp3 Gratis

Category: Lagu Campursari
Time:
Size:

Lyrik Lagu Tanpo Sliramu

Sepine Tanpo Sliramu
Ciptaan : Is Haryanto
Vokal : Didi Kempot
Produksi : Blackboard

Endahe kembang mawar, sing lagi mekar
Banget ambutuhake sunar suryo
Banget ambutuhake tetese embun
Koyo aku, sing tansah kangen sliramu

Sepine tanpo sliramu, sepine tanpo awakmu
Rasane urip muspro, tanpo guno
Yen sliramu nok jejerku, yen sliramu nok sandingku
Impen sing endah-endah, wis mesti teko

Yen aku pinuju susah, kowe sing nglipur
Kok gawe aku biso mesem maneh
Yen aku ngati ati, kowe ngimbangi
Kowe nyedak ngrangkul pundak njur mbisiki

Sepine tanpo sliramu, sepine tanpo awakmu
Rasane urip muspro, tanpo guno
Yen sliramu nok jejerku, yen sliramu nok sandingku
Impen sing endah-endah, wis mesti teko

reff :

Sepine tanpo sliramu, sepine tanpo awakmu
Rasane urip muspro, tanpo guno
Yen sliramu nok jejerku, yen sliramu nok sandingku
Impen sing endah-endah, wis mesti teko

Yen aku pinuju susah, kowe sing nglipur
Kok gawe aku biso mesem maneh
Yen aku ngati ati, kowe ngimbangi
Kowe nyedak ngrangkul pundak njur mbisiki

Sepine tanpo sliramu, sepine tanpo awakmu
Rasane urip muspro, tanpo guno
Yen sliramu nok jejerku, yen sliramu nok sandingku
Impen sing endah-endah, wis mesti teko

Download Lagu Tanpo Sliramu Mp3

Download Lagu Tanpo Sliramu Mp3 kualitas bebas - Lagu Terbaru - di DownloadMp3Lagu.Org, Download music Tanpo Sliramu keinginan Anda bahagia mendengarkan musik Download Mp3 Gratis Tanpo Sliramu di sini, Musik Online Tanpo Sliramu 2018 gratis di DownloadMp3Lagu.Org
Download Mp3 kualitas Lagu Tanpo Sliramu - Musik - Website DownloadMp3Lagu.Org, keinginan Anda senang mendengarkan musik

: manda cello cuma minjem mp3, dj slow terbaru gratis, lagu baru seventen kemarin, download lagu momonon, download lagu seventeen jangan dulu pergi mp3, download lagu virza mp3, download lagu dj kemarin, download lagu kiss from a rose, download lagu sanggupkah aku, download lagu mp3 radja terbaru, download video lagu iklim, adele rolling in the deep mp3 free download, taylor, lagu ketty perry, meghan trainor hot, hubungan terlarang ary kencana,