Download mp3 lagu Tanpo Sliramu online

Tanpo Sliramu

- Didi Kempot 0
Download mp3 lagu Tanpo Sliramu online
Download mp3 lagu Tanpo Sliramu online
Tanpo Sliramu
Didi Kempot

Download Lagu Tanpo Sliramu Mp3 Gratis

Category: Lagu Campursari
Time:
Size:

Lyrik Lagu Tanpo Sliramu

Sepine Tanpo Sliramu
Ciptaan : Is Haryanto
Vokal : Didi Kempot
Produksi : Blackboard

Endahe kembang mawar, sing lagi mekar
Banget ambutuhake sunar suryo
Banget ambutuhake tetese embun
Koyo aku, sing tansah kangen sliramu

Sepine tanpo sliramu, sepine tanpo awakmu
Rasane urip muspro, tanpo guno
Yen sliramu nok jejerku, yen sliramu nok sandingku
Impen sing endah-endah, wis mesti teko

Yen aku pinuju susah, kowe sing nglipur
Kok gawe aku biso mesem maneh
Yen aku ngati ati, kowe ngimbangi
Kowe nyedak ngrangkul pundak njur mbisiki

Sepine tanpo sliramu, sepine tanpo awakmu
Rasane urip muspro, tanpo guno
Yen sliramu nok jejerku, yen sliramu nok sandingku
Impen sing endah-endah, wis mesti teko

reff :

Sepine tanpo sliramu, sepine tanpo awakmu
Rasane urip muspro, tanpo guno
Yen sliramu nok jejerku, yen sliramu nok sandingku
Impen sing endah-endah, wis mesti teko

Yen aku pinuju susah, kowe sing nglipur
Kok gawe aku biso mesem maneh
Yen aku ngati ati, kowe ngimbangi
Kowe nyedak ngrangkul pundak njur mbisiki

Sepine tanpo sliramu, sepine tanpo awakmu
Rasane urip muspro, tanpo guno
Yen sliramu nok jejerku, yen sliramu nok sandingku
Impen sing endah-endah, wis mesti teko

Download Lagu Tanpo Sliramu Mp3

Download Lagu Tanpo Sliramu Mp3 kualitas bebas - Lagu Terbaru - di DownloadMp3Lagu.Org, Download music Tanpo Sliramu keinginan Anda bahagia mendengarkan musik Lagu Baru Tanpo Sliramu di sini, Musik Online Tanpo Sliramu 2018 gratis di DownloadMp3Lagu.Org
Download Mp3 kualitas Lagu Tanpo Sliramu - Musik - Website DownloadMp3Lagu.Org, keinginan Anda senang mendengarkan musik

: tiket hanya kamu yang bisa mp3, mp3 jovita aurel kehadiranmu, download lagu a whole new world, guyon waton sebatas teman, donload mp3 hanya rindu andmesh kamaleng, mp3 a whole new world, download lagu hanya kamu yang bisa, oblivion remix ft lily potter download, download lagu aladdin mp3, download mp3 tiket hanya kamu yang bisa, lagu swish, west life i wanna grow old with you mp3 download, one direction diana music video vevo, lagu mp3 kupang, download ed sheran -hero, download video bercinta,