Bojo Napi Musik Terbaik

Bojo Napi

- Didi Kempot 0
Bojo Napi Musik Terbaik
Bojo Napi Musik Terbaik
Bojo Napi
Didi Kempot

Download Lagu Bojo Napi Mp3 Gratis

Category: Lagu Campursari
Time:
Size:

Lyrik Lagu Bojo Napi

Salahku uwis tak tebus ning kono,
Pirang taun tak lakoni, ing kunjoro
(Tresnamu ra malih), setyo nganti aku mulih
Wong ayu tresnamu pancen ra pamrih..

Ora salah, anggonku milih sliramu
Nganti seprene nyatane setyo lan tuhu,
(Kanthinen tanganku), kanthi tulusing atimu
Tambanono roso kangen ning atiku..

Ora malih tak sawang atimu,
Tanpo isin kok tompo ikhlas tekaku,
Senajan ono sing moh nyawang rupaku,
Mung sliramu sing gawe bungah atiku..

Ora salah, anggonku milih sliramu
Nganti seprene nyatane setyo lan tuhu,
(Kanthinen tanganku), kanthi tulusing atimu
Tambanono roso kangen ning atiku..

Ora salah, anggonku milih sliramu
Nganti seprene nyatane setyo lan tuhu,
(Kanthinen tanganku), kanthi tulusing atimu
Tambanono roso kangen ning atiku..

Ora malih tak sawang atimu,
Tanpo isin kok tompo ikhlas tekaku,
Senajan ono sing moh nyawang rupaku,
Mung sliramu sing gawe bungah atiku..

Ora salah, anggonku milih sliramu
Nganti seprene nyatane setyo lan tuhu,
(Kanthinen tanganku), kanthi tulusing atimu
Tambanono roso kangen ning atiku..

Download Lagu Bojo Napi Mp3

Download lagu Mp3 Bojo Napi terbaik - Free Download Mp3 - di sini, download music Bojo Napi terima kasih telah mengunjungi website DownloadMp3Lagu.Org Download musik gratis Bojo Napi - Free Download Mp3 - Gudang musik Indonesia 2018 terbaru - DownloadMp3Lagu.Org
Download Lagu mp3 Bojo Napi terbaru - Download Lagu Terbaru - di DownloadMp3Lagu.Org, Download musik Bojo Napi secara gratis di telepon

: lagu aku sangat sayang kamu, keabadian cinta mp3, selamat malam mp3, gombloh mp3 gudang lagu, download lagu ungu syukur alhamdulillah, download lagu yesterday, download lagu keyla - terlalu cepat mencintaimu, download lagu tarik ulur sembarangan, mp3 jomblo happy, free download musik hip hop cah kerjo, download video music indo, download lagu you raise me up, download lagu bila masih ada kesempatan, lagu hello pilihan hati, lagu coco melon, download lagu animals maroon 5,