Bojo Napi Musik Terbaik

Bojo Napi

- Didi Kempot 0
Bojo Napi Musik Terbaik
Bojo Napi Musik Terbaik
Bojo Napi
Didi Kempot

Download Lagu Bojo Napi Mp3 Gratis

Category: Lagu Campursari
Time:
Size:

Lyrik Lagu Bojo Napi

Salahku uwis tak tebus ning kono,
Pirang taun tak lakoni, ing kunjoro
(Tresnamu ra malih), setyo nganti aku mulih
Wong ayu tresnamu pancen ra pamrih..

Ora salah, anggonku milih sliramu
Nganti seprene nyatane setyo lan tuhu,
(Kanthinen tanganku), kanthi tulusing atimu
Tambanono roso kangen ning atiku..

Ora malih tak sawang atimu,
Tanpo isin kok tompo ikhlas tekaku,
Senajan ono sing moh nyawang rupaku,
Mung sliramu sing gawe bungah atiku..

Ora salah, anggonku milih sliramu
Nganti seprene nyatane setyo lan tuhu,
(Kanthinen tanganku), kanthi tulusing atimu
Tambanono roso kangen ning atiku..

Ora salah, anggonku milih sliramu
Nganti seprene nyatane setyo lan tuhu,
(Kanthinen tanganku), kanthi tulusing atimu
Tambanono roso kangen ning atiku..

Ora malih tak sawang atimu,
Tanpo isin kok tompo ikhlas tekaku,
Senajan ono sing moh nyawang rupaku,
Mung sliramu sing gawe bungah atiku..

Ora salah, anggonku milih sliramu
Nganti seprene nyatane setyo lan tuhu,
(Kanthinen tanganku), kanthi tulusing atimu
Tambanono roso kangen ning atiku..

Download Lagu Bojo Napi Mp3

Download lagu Mp3 Bojo Napi terbaik - Free Download Mp3 - di sini, download music Bojo Napi terima kasih telah mengunjungi website DownloadMp3Lagu.Org Download musik gratis Bojo Napi - 4shared Mp3 - Gudang musik Indonesia 2018 terbaru - DownloadMp3Lagu.Org
Download Lagu mp3 Bojo Napi terbaru - Download Lagu Terbaru - di DownloadMp3Lagu.Org, Download musik Bojo Napi secara gratis di telepon

: bohoso moto mp3, download lagu lea salonga - we could be in love, lagu mp3 jaja miharja, garasi hilang mp3, mp3 keyla terlalu cepat mencintaimu, mp3 ungu dia maha sempurna, download lagu this love davichi, really bad boy mp3, download online lagu via vallen ra jodo, download lagu dont cry, sejuta luka the rostha, download lagu believer, mansyur s untukmu seniman mp3 download, yhsm-inucbr_001, video via vallen, video lagu evanesece,