Bojo Napi Musik Terbaik

Bojo Napi

- Didi Kempot 0
Bojo Napi Musik Terbaik
Bojo Napi Musik Terbaik
Bojo Napi
Didi Kempot

Download Lagu Bojo Napi Mp3 Gratis

Category: Lagu Campursari
Time:
Size:

Lyrik Lagu Bojo Napi

Salahku uwis tak tebus ning kono,
Pirang taun tak lakoni, ing kunjoro
(Tresnamu ra malih), setyo nganti aku mulih
Wong ayu tresnamu pancen ra pamrih..

Ora salah, anggonku milih sliramu
Nganti seprene nyatane setyo lan tuhu,
(Kanthinen tanganku), kanthi tulusing atimu
Tambanono roso kangen ning atiku..

Ora malih tak sawang atimu,
Tanpo isin kok tompo ikhlas tekaku,
Senajan ono sing moh nyawang rupaku,
Mung sliramu sing gawe bungah atiku..

Ora salah, anggonku milih sliramu
Nganti seprene nyatane setyo lan tuhu,
(Kanthinen tanganku), kanthi tulusing atimu
Tambanono roso kangen ning atiku..

Ora salah, anggonku milih sliramu
Nganti seprene nyatane setyo lan tuhu,
(Kanthinen tanganku), kanthi tulusing atimu
Tambanono roso kangen ning atiku..

Ora malih tak sawang atimu,
Tanpo isin kok tompo ikhlas tekaku,
Senajan ono sing moh nyawang rupaku,
Mung sliramu sing gawe bungah atiku..

Ora salah, anggonku milih sliramu
Nganti seprene nyatane setyo lan tuhu,
(Kanthinen tanganku), kanthi tulusing atimu
Tambanono roso kangen ning atiku..

Download Lagu Bojo Napi Mp3

Download lagu Mp3 Bojo Napi terbaik - Free Download Mp3 - di sini, download music Bojo Napi terima kasih telah mengunjungi website DownloadMp3Lagu.Org Download musik gratis Bojo Napi - Download Lagu Gratis - Gudang musik Indonesia 2018 terbaru - DownloadMp3Lagu.Org
Download Lagu mp3 Bojo Napi terbaru - Download Lagu Terbaru - di DownloadMp3Lagu.Org, Download musik Bojo Napi secara gratis di telepon

: manda cello cuma minjem mp3, dj slow terbaru gratis, lagu baru seventen kemarin, download lagu momonon, download lagu seventeen jangan dulu pergi mp3, download lagu virza mp3, download lagu dj kemarin, download lagu kiss from a rose, download lagu sanggupkah aku, download lagu mp3 radja terbaru, download video lagu iklim, adele rolling in the deep mp3 free download, taylor, lagu ketty perry, meghan trainor hot, hubungan terlarang ary kencana,