Download music Batman Ndeso baru

Batman Ndeso

- Demy 0
Download music Batman Ndeso baru
Download music Batman Ndeso baru
Batman Ndeso
Demy

Download Lagu Batman Ndeso Mp3 Gratis

Category: Lagu Mp3
Time:
Size:

Lyrik Lagu Batman Ndeso

Aku iki dudu superman, aku iki dudu batman
Aku iki mung bocah ndeso, cedhak watu adoh projo..
Omahku gedheg pinggir kalen,
Gaweanku mung golek damen

Sapi siji wedhusku telu, warisane wong tuwaku..
Nadyan urip neng ndeso, nanging atiku lilo
Nadyan urip rekoso, nanging ora tak roso..
Urip neng ndeso..

Sabendino neng sawah, macul lan nyebar gabah
Nadyan panas ati tetep sumringah..
Bungah rasaning ati, panen wis tekan wanci
Kabeh tonggo dho ngewangi..

reff:
Sapi siji wedhusku telu, warisane wong tuwaku..
Nadyan urip neng ndeso, nanging atiku nilo
Nadyan urip rekoso, nanging ora tak roso..
Urip neng ndeso..

Sabendino neng sawah, macul lan nyebar gabah
Nadyan panas ati tetep sumringah..
Bungah rasaning ati, panen wis tekan wanci
Kabeh tonggo dho ngewangi..

Ora nyono aku ra ngiro, saiki dadi polo deso
Tak umpamakke aku rojo, biso gawe makmuring negoro..
Nadyan urip rekoso, nanging aku lilo
Nadyan urip neng ndeso, nanging ora tak roso
Urip neng ndeso..
Urip neng ndeso..

Download Lagu Batman Ndeso Mp3

Mendengarkan musik MP3 Batman Ndeso gratis dengan kecepatan tinggi - Download Lagu Gratis - di DownloadMp3Lagu.Org, Download gratis musik Batman Ndeso terbaik Download musik Batman Ndeso Terbaru - Gudang Lagu Mp3 - di DownloadMp3Lagu.Org download Batman Ndeso musik kualitas Download musik Batman Ndeso Mp3 - Download Mp3 Gratis - Gudang musik Indonesia 2018 Mp3 baru terbaik - DownloadMp3Lagu.Org

: download lagu seventin kemarin, download lagu tony q pat gulipat, download lagu andmesh hanya, download lagu andmes hanya rindu, download lagu mp3 gratis hanya rindu, cakralagu, donwload mp3 kemarin, derita ismael sane download mp3, hanya rindu donload, free download lagu rindu serindu rindunya mp3 gudang lagu, lagu swish, west life i wanna grow old with you mp3 download, one direction diana music video vevo, lagu mp3 kupang, download ed sheran -hero, download video bercinta,